Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Sabor i creativitat en una mandonguilla

La mandonguilla és una de les preparacions més universals. Les podem trobar en moltes gastronomies del món en múltiples versions. Això és així per la seva enorme versatilitat i baix cost, ja que tradicionalment s'han elaborat tot aprofitant les parts més econòmiques de carns, peixos, verdures i inclús per aprofitar el pa sec.
En aquest taller us proposem una aproximació a aquest prodigi gastronòmic de forma creativa però sense oblidar el toc pràctic i senzill d'en Josep.

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és xef i professor de cuina amb una llarga experiència en el sector. Va estudiar cuina a l’escola Hostaleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina i ha col·laborat en alguns maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 13 de març de 2026
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal