Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Receptes d’alta cuina a casa

Sent l'emoció de cuinar com els grans xefs i servir plats dignes d'aplaudiment. Sorprèn a tots portant la màgia de l'alta cuina a la teva taula. Amb receptes inspirades en estrelles Michelin, aprendràs a transformar ingredients comuns en plats espectaculars plens de sabor i elegància. Textures perfectes, presentacions irresistibles i combinacions que enlluernen. Cada preparació serà una experiència inoblidable que despertarà tots els teus sentits i farà dels teus àpats un veritable espectacle. De la ma de El Gastronauta, elaborarem: panipuri farcit amb pollastre tandoori, corall de remolatxa, crema fraiche amb carbassa rostida i menta; lasanya cruixent d'espàrrecs de marge, pols de pernil i escuma de mozzarella; peix al vapor amb escates de carbassó, salsa de safrà i amanida de cítrics i anet agripicant; tiramisù de zabaglione de vi de Porto.

 

El xef: 

El Gastronauta neix com l'alter ego del Xef CC Junior, un personatge amb qui comparteix la seva passió, la seva història i una dècada d'experiència al món gastronòmic. Els seus coneixements es transformen en experiències divertides, profundes i inoblidables que van més enllà d'una classe de cuina tradicional. El xef també desenvolupa la seva pròpia marca de conserves artesanals tipus delicatessen, coneguda com a Gastronauta.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: El Gastronauta @elgastronauta
Dijous 5 de febrer de 2026
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal