.png)
Sent l'emoció de cuinar com els grans xefs i servir plats dignes d'aplaudiment. Sorprèn a tots portant la màgia de l'alta cuina a la teva taula. Amb receptes inspirades en estrelles Michelin, aprendràs a transformar ingredients comuns en plats espectaculars plens de sabor i elegància. Textures perfectes, presentacions irresistibles i combinacions que enlluernen. Cada preparació serà una experiència inoblidable que despertarà tots els teus sentits i farà dels teus àpats un veritable espectacle. De la ma de El Gastronauta, elaborarem: panipuri farcit amb pollastre tandoori, corall de remolatxa, crema fraiche amb carbassa rostida i menta; lasanya cruixent d'espàrrecs de marge, pols de pernil i escuma de mozzarella; peix al vapor amb escates de carbassó, salsa de safrà i amanida de cítrics i anet agripicant; tiramisù de zabaglione de vi de Porto.
El xef:
El Gastronauta neix com l'alter ego del Xef CC Junior, un personatge amb qui comparteix la seva passió, la seva història i una dècada d'experiència al món gastronòmic. Els seus coneixements es transformen en experiències divertides, profundes i inoblidables que van més enllà d'una classe de cuina tradicional. El xef també desenvolupa la seva pròpia marca de conserves artesanals tipus delicatessen, coneguda com a Gastronauta.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.