Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Qui menja sopes se les pensa totes: plats de cullera per fer passar el fred

La sopa és una de les preparacions més universals i versàtils que hi pot haver. La podem fer amb qualsevol ingredient, tan sols necessitarem aigua, una olla, foc i tot allò que puguem trobar. En aquest taller el Felip Tura ens explicarà alguns secrets sobre aquestes preparacions i ens proposarà diferents preceptes per als mesos de més fred.  

 

El xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats sobre d'un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment, és cap d’operacions d’una reconeguda empresa catalana de restauració. És autor del llibre La Cuina Casolana.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Felip Tura @daddixef
Dissabte 17 de gener de 2026
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal