Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Focaccias dolces i salades

Amb aquest curs aprendrem els secrets de l'ealaboració d'una de les especialitats panarres més representatives de la gastronomia italiana. Explorarem les diferents tècniques de pastat i fermentació, utilitzant diferents ingredients per receptes creatives i mescles de sabors.

 

La tallerista:

Mònica de la Asunción (@bonsfocses dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 21 de març de 2026
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal