Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Naps, cols & Co: una nova mirada a les reines de l’hivern

“Entre naps i cols”, val a dir que aquests vegetals potser no acostumen a arressegar gaires fans, però donen molt més joc a la cuina del què pensem, ens aproten nutrients importants per a l’hivern i, a més, no cal anar-los a buscar gaire lluny.
Vine a redescobrir-los amb receptes de tota mena: un pa de col o un saltejat digne d’una taula festiva, una guisat de naps amb bolets o una crema amb Roquefot, o potser un bròquil al forn especiat com acompanyament...

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 
 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
TIPUS: GastronomiaProfessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dimecres 11 de febrer de 2026
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal