Si el maridatge de formatges i vins "tranquils" és una cosa deliciosa, imagineu com ha de ser fer-ho amb begudes escumoses, les més versàtils i variades que us pugueu imaginar. En aquest taller a les portes de Nadal, en Kike ens endinsarà en el món del formatge tot proposant-nos combinacions amb vins escumosos ben diversos i interessants.
El tallerista:
En Kike es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l'apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s'hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és "m'ha d'agradar el formatge i la persona que l'elabora". Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium... A l'Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.