La combinació entre música i gastronomia no és una cosa nova. En qualsevol celebració hi ha menjar, beure i música. Quan anem a fer una copa o quan anem a un festival de música hi ha beguda i hi ha música... Què en dieu dels piano bars o dels restaurants clàssics amb pianista? En els darrers anys, nombrosos gastrònoms i músics han explorat la relació més íntima entre la música i la gastronomia. Com un plat ens poden evocar una cançó o a la inversa. O com un estil de música ens remet a un estil de vi... En aquest taller en Manel Guirado i la Patrícia de Golferichs us volen oferir la seva visió sobre el tema en un maridatge a 4 mans irrepetible!
Els talleristes:
La Patrícia de Golferichs és, per sobre de tot, passió. Vinculada a la comunicació i la cultura, el 2010 va fer de la seva passió, el vi, la seva professió. Es va fer coneguda en el sector amb la seva Agenda del Vi Català i el seu canal de xarxes socials @undiaunvi. Diu que li fascina posar paraules a les sensacions de tastar un vi. Potser per això des de fa 5 anys assessora a empreses del vi per donar-se a conèixer, posicionar-se al mercat i enfocar la seva comunicació de forma original i personal amb la seva agència @vilateral.
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.