El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!
En aquesta edició comptem amb la participació del celler Orto vins (@ortovins) de EL Masroig, inscrit a la DO Montsant. Un celler jove però format a partir de les vinyes de 3 cosins dedicats a la viticultura i al vi des de semopre. Amb en Joan asens al capdavant, i amb algunes de les vinhyes més singulars de la zona, elaboren alguns dels vins més interessants de tot el país.
Els talleristes:
Joan Asens (@ortovins) és un dels enòlegs més reputats del nostre país. Després d'anys treballant al capdavant del celler Álvaro Palacios, decidí fundar el seu propi celler a partir del patrimoni vitícola familiar juntament amb els seus cosins i elaborar vins singulars sense perdre el caràcter essencialment prioratí.
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.