Prepara't per a una experiència plena de sabor, història i tradició. Un viatge culinari on no només cuinarem, sinó que també descobrirem l'origen i la riquesa de dues joies de la gastronomia mexicana: el Mole vermell -un dels plats més emblemàtics de Mèxic, amb arrels prehispàniques i colonials. Aquesta mescla de chiles, espècies, llavors i xocolata és símbol de celebració i herència cultural- i el Pozole blanc -Un brou ancestral que es remunta a les cerimònies sagrades de les cultures mexica i tolteca. Preparat amb blat de moro cacahuazintle, és un plat que uneix famílies i comunitats, ple d'ànima i sabor-.
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formació com a Arquitecte, però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un equip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.