Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Les diferents versions del curri japonès

El curri, encara que no és originari del Japó, s'ha convertit en un dels plats més populars del país.  Te les seves característiques pròpies i variacions locals. En aquest taller explorarem els secrets del curri japonès, un clàssic de la cuina casolana nipona que combina història, tècnica i un toc personal que cada llar aporta amb afecte. Aprendrem a preparar tres versions diferents d'aquest plat, incloent-hi la base essencial,el roux casolà, i aprofundirem en el concepte de “kakuji aji”, els ingredients ocults que eleven el sabor i expressen la personalitat del cuiner. 

 

La Xef: 

La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Laura Stagno @laurastagnoilustra
Dijous 16 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal