Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Masala: les barreges d’espècies a l’Índia

Endinsa’t en el món fascinant del masala, l’essència de la cuina índia. En aquest taller descobrirem com preparar diferents barreges d’espècies tradicionals, explorant les seves aromes, propietats i usos culinaris. Aprendrem a equilibrar sabors intensos i a crear plats que encenen els sentits. Una classe per entendre el cor de la cuina del sud d’Àsia.

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dimecres 15 d'octubre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal