.jpg)
El Nadal ja és aquí i resulta que ens toca fer l'àpat més important de l'any i no tenim res clar. No us preocupeu perquè en Felip arriba amb la solució perfecta: l'escudella i el rostit perfectes! En aquest taller aprendràs tots els passos, tècniques i trucs per a elaborar aquestes dues receptes icòniques de Nadal.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap de cuina de l¡Hospital del Mar . És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Ganes de gaudir i alguna carmanyola per si sobra menjar.
.png)