Un dels elements més importants i interessants de la nostra cuina és la capacitat per treure profit de tots els aliments. Les receptes que aprofiten els plats ja cuinats, com els canelons i les croquetes, en són un exemple perfecte. Per això, tot i tenir un origen extern a les nostres fronteres formen part de l'imaginari de la cuina catalana. En aquest taller, en Felip ens proposa receptes, tècniques i trucs per a elaborar les croquetes i els canelons més deliciosos traient profit de tot allò que tenim al volant.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.