.jpg)
Un dels elements més importants i interessants de la nostra cuina és la capacitat per treure profit de tots els aliments. Les receptes que aprofiten els plats ja cuinats, com els canelons i les croquetes, en són un exemple perfecte. Per això, tot i tenir un origen extern a les nostres fronteres formen part de l'imaginari de la cuina catalana. En aquest taller, en Felip ens proposa receptes, tècniques i trucs per a elaborar les croquetes i els canelons més deliciosos traient profit de tot allò que tenim al volant.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap de cuina de l¡Hospital del Mar . És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Ganes de gaudir i alguna carmanyola per si sobra menjar.
.png)