La cuina de cullera és el resultat de la cocció de carns, verdures, llegums, herbes i espècies a foc lent en olles i cassoles, que cedeixen els seus sabors en una salsa densa i aromàtica. És la cuina de les àvies i de les fondes, especialment reconfortant durant els mesos de fred. En aquest taller en Felip ens explicarà tots els secrets d'aquesta cuina a partir de receptes tradicionals i modernes per gaudir-ne aquesta tardor.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, en Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.