Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Pans nadalencs: stollen i tortell d’anís

El stollen alemany és un clàssic del Nadal, farcit d’aromes i sabors extraordinaris, encara que força desconegut a casa nostra... Per ara! En aquest taller treballarem una massa enriquida amb mantega, espècies, fruita confitada i massapà. Tot un repte a l’hora d’amassar, però et garantim que amb la pràctica que faràs a classe, el resultat t’enamorarà.

 

La tallerista:

La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 13 de desembre
Horari: Dissabte de 18 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 12,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal