El stollen alemany és un clàssic del Nadal, farcit d’aromes i sabors extraordinaris, encara que força desconegut a casa nostra... Per ara! En aquest taller treballarem una massa enriquida amb mantega, espècies, fruita confitada i massapà. Tot un repte a l’hora d’amassar, però et garantim que amb la pràctica que faràs a classe, el resultat t’enamorarà.
La tallerista:
La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.