Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Pans italians

Dediquem aquest taller als pans més mediterranis, de molla airejada i sabor espectacular. Tastarem a classe la focaccia i la ciabatta autèntiques, i també el Pane Pugliese, un clàssic del sud d’Itàlia; treballarem masses molt hidratades per entendre com la quantitat d’aigua pot transformar completament un pa; elaborarem receptes amb oli d’oliva verge extra, espècies aromàtiques i sèmola de blat dur. I molt important: aprendrem a fer servir diferents preferments i els tastarem per veure com canvien de textura i el gust.

 

La tallerista:

La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 25 d'octubre
Horari: Dissabte de 17.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 29,00 €
Preu del material: 10,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal