De pans n'hi ha de molts tipus, almenys tants com formes d'elaborar-ne! En aquest taller ens endinsarem en els pans de massa mare sense llevats, aquells que només requereixen farina, aigua i sal i que lleven a partir de cultures de bacteris i llevats espontanis, els que estan a l'ambient i a la farina.
Durant el taller aprendrem què és la massa mare, la seva olor, el seu tacte, com alimentar-la i com guardar-la, tot de la ma de l'experta Mònica de la Asunción.
La tallerista:
Mònica de la Asunción (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.