Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Iniciació als pans de massa mare

De pans n'hi ha de molts tipus, almenys tants com formes d'elaborar-ne! En aquest taller ens endinsarem en els pans de massa mare sense llevats, aquells que només requereixen farina, aigua i sal i que lleven a partir de cultures de bacteris i llevats espontanis, els que estan a l'ambient i a la farina.
Durant el taller aprendrem què és la massa mare, la seva olor, el seu tacte, com alimentar-la i com guardar-la, tot de la ma de l'experta Mònica de la Asunción.

 

La tallerista:

Mònica de la Asunción (@bonsfocses dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte  tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora  en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mònica de la Asunción @bonsfocs
Dissabte 18 d'octubre
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal