Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Pollastres, pulardes i capons: els reis del galliner

Avui dia el pollastre ha esdevingut una carn de consum diari i de preu econòmic per a forma de cria industrial que se li ha imposat. Però el que mengem no té res a veure amb els animals ben criats, els que es menjaven fa dècades i que representaven una autèntica festa per al paladar, només assolible, a la major part de les famílies, alguns dies l'any. En aquest taller, a les portes de Nadal, us proposem descobrir l'autèntic pollastre, així com el capó i la pularda (el pollastre i la gallina capats, respectivament) a partir de receptes més o menys clàssiques i aptes per reproduir a casa. 

  

El xef:

En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dilluns 1 de desembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal