Avui dia el pollastre ha esdevingut una carn de consum diari i de preu econòmic per a forma de cria industrial que se li ha imposat. Però el que mengem no té res a veure amb els animals ben criats, els que es menjaven fa dècades i que representaven una autèntica festa per al paladar, només assolible, a la major part de les famílies, alguns dies l'any. En aquest taller, a les portes de Nadal, us proposem descobrir l'autèntic pollastre, així com el capó i la pularda (el pollastre i la gallina capats, respectivament) a partir de receptes més o menys clàssiques i aptes per reproduir a casa.
El xef:
En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.