Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Plats clàssics amb bou i vedella: ossobucco, fricandó i boeuf bourguignon

Quan arriba el fred comencen a venir de gust plats més contundents, de sabors més intensos i aromes profunds. És un bon moment per recuperar i cuinar plats de carn (en especial de la bovina) que ens aporten energia i combinen a la perfecció amb ingredients tardorencs com els bolets. Per això en Manel us proposa tres clàssics de de la cuina tradicional europea elaborats amb bou i vedella (l'ossobucco, el fricandó i el boeuf bourguignon) a partir dels qual parlar de les millors parts de l'animal i de la resta ingredients més adients per a elaborar-les, de temps i formes de cocció, de maceracions, de les possibles variants de cada recepta... En definitiva, per gaudir i parlar de cuina i de gastronomia. 

 

El xef:

En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_paissemanal. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dilluns 17 de novembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal