Dediquem aquest taller a les veritables reines de l'horta de tardor: moniatos, carbasses i castanyes. Elaborarem 3 o 4 plats diferents amb el triumvirat de la tardor, des d’un entrant fins a unes postres. Seran receptes fàcils i ràpides que et serviran per als teus àpats del dia a dia. A més a més, durant el taller, parlarem de diferents maneres de cuinar-les i conservar-les, de preparacions intermèdies per avançar feina i altres trucs per assaborir aquests productes de temporada de mil i una maneres diferents.
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.