Encara que no n’és l’època exclusiva, la tardor és el gran moment del bolet, per la quantitat i la varietat que en podem trobar als boscos. Una gran ocasió per a sortir a caçar-los. Perquè el bolet silvestre no es recol·lecta, sinó que es caça! En aquest taller parlarem d’aquest fascinant producte, d’algunes de les principals espècies, i veurem diferents maneres de cuinar-lo i conservar-lo durant tot l’any.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.