Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

La cuina del bolet

Encara que no n’és l’època exclusiva, la tardor és el gran moment del bolet, per la quantitat i la varietat que en podem trobar als boscos. Una gran ocasió per a sortir a caçar-los. Perquè el bolet silvestre no es recol·lecta, sinó que es caça! En aquest taller parlarem d’aquest fascinant producte, d’algunes de les principals espècies, i veurem diferents maneres de cuinar-lo i conservar-lo durant tot l’any.

 

El xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dissabte 25 d'octubre
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal