Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Salmó. El peix més versàtil

Tothom sap que el salmó és un peix que neda a contracorrent. Però a la cuina és tot el contrari. Es tracta d'un peix popular, molt versàtil i que agrada a gairebé tothom. En aquest taller en Josep us proposa treballar aquest peix a partir de receptes molt diverses i fàcils de preparar, on demostrarà l'adaptació del salmó a totes les situacions.  

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell a fer cuina creativa de forma fàcil, a elaborar diferents versions de fideus a la cassola o aprendre els secrets de la cuina del bacallà.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 17 d'octubre
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 10 de setembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal