Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge de Festa Major: mostra de cuina i vins frescos

L’Aula Gastronòmica i el Bar Bocamoll s’uneixen de nou per participar a la Festa Major de la forma que millor se'ls dona, tot oferint un showcooking obert a tothom sota les premises de la cuina i el producte d’estiu i begudes que s’hi adiguin i que facin festa.
En aquesta edició de divendres, el xef del Bocamoll Pepe Vidal  elaborarà un plat que se servirà als assistents en forma de tapa i s’acompanyarà d’un vi seleccionat pel sommelier i professor de l’Aula Gastronòmica Manel Guirado.

 

Els talleristes:

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

El taller es farà a la terrassa del Bar Bocamoll, al mateix Casal Torreblanca.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Bar Bocamoll @barbocamoll i Manel Guirado @manelguirado
Divendres 27 de juny
Horari: Divendres de 18 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 3,50 €
Preu del material: 0,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 11 de juny
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal