Quan fas unes postres sempre tens ganes de provar-lo, però et fa mandra esperar-te que es refredi? Sabies que per fer postres no sempre cal encendre el forn? En aquest curs aprendrem a fer unes postres boníssimes, sense forn, que faran molt bona pinta i i, el millor de tot, no t'hauràs d'esperar que es refredin!! Recorda portar pots de vidre de mida petita-mitjana!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.
Què cal portar: Davantals i pots de vidre de mida petita-mitjana.