Ho hem sentit moltes vegades i en som perfectament conscients: Catalunya és terra de grans vins. Però no està de més recordar-ho de tant en tant. I què millor que fer-ho endinsant-nos en les seves Denominacións d'Origen i tastant alguns dels seus vins icònics?
En aquesta ocasió ens centrem en el vins blancs produïts a la Denominació d'Origen Montsant. Estudiarem les característiques geogràfiques i climàtiques de la regió, les varietats utilitzades, la història i la cultura... Així com cadascún dels cellers i vins tastats.
El sommelier:
En Manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.