Submergeix-te al deliciós món de la cuina japonesa amb aquest taller dedicat a l'icònic onigiri. Aquests encantadors triangles d'arròs no només són un clàssic dels dinars japonesos (bento), sinó també una mostra de l'amor i la tradició a cada mos. Son el menjar de l'ànima dels japonesos, un mos senzill però ple d'història, afecte i tradició. Des de temps antics, ha estat preparat amb cura a les llars japoneses, convertint-se en un símbol de confort i vincle familiar.
En aquest taller aprendràs els secrets per preparar l'arròs perfecte, la tècnica per donar-los la forma, diferents farcits tradicionals i actuals i com armar un bento equilibrat i deliciós.
La Xef:
La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.