La Paraula curry, d’origen anglès, significa barreja d’espècies i engloba tots aquells plats especiats que es cuinaven a les colònies angleses i altres països asiàtics. Per aquesta raó els curri tailandesos i els indis no tenen res a veure, per exemple. I de fet, entre els curri d’un mateix país hi ha moltes diferències.
En aquest taller ens endinsarem en aquest concepte i explicarem les principals barreges d’espècies que el conformen, els seus usos i algunes de les principals receptes.
La xef:
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.