Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Curris del món: color i sabor per a tots els gustos

La Paraula curry, d’origen anglès, significa barreja d’espècies i engloba tots aquells plats especiats que es cuinaven a les colònies angleses i altres països asiàtics. Per aquesta raó els curri tailandesos i els indis no tenen res a veure, per exemple. I de fet, entre els curri d’un mateix país hi ha moltes diferències. 
En aquest taller ens endinsarem en aquest concepte i explicarem les principals barreges d’espècies que el conformen, els seus usos i algunes de les principals receptes. 

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Divendres 2 de maig
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal