Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Un viatge gastronòmic a l’Al-Andalus

L'Al-Andalus, com anomenaven ela àrabs la Península Ibèrica a l'Edat Mitjana, va ésser una de les regions del món més influents i interessants de l'època culturalment parlant. La seva cuina va fusionar influències àrabs, berbers, mediterrànies i perses, deixant una empremta inesborrable a la gastronomia espanyola i portuguesa. 
En aquest taller, explorarem els ingredients i les tècniques que van transformar la cuina peninsular: cereals, llegums, hortalisses i espècies exòtiques. També descobrirem la influència de Ziryab, qui va establir l'ordre dels plats a taula, i cuinarem receptes icòniques com per exemple les pastanagues a lo Aben Razin, les Al-Bunduqas (boles de carn especiades) i dolços com Ka`b Al Gazal (pastissets amb ametlles i aigua de tarongina).

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. I també d'altres, com la cuina i cultura àrabs o les dels Sud-est Asiàtic.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Dimecres 23 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal