Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Platillos clàssics de la cuina catalana

El platillo és un concepte empordanès que defineix plats de carn amb una o diverses hortalises i fins i tot fruites de temporada, tot lligat amb una salsa i finalitzat, evidentment, amb una picada. A partir d'aquí la natura, la temporada, la disponibilitat de recursos i la creativitat s'encarreguen de la resta. Pollastre, xai, vedella, porc, ànec... Qualsevol carn pot acabar a la cassola, inclús acompanyada d'alguns productes del mar com l'escamarlà, la sèpia o la llagosta. 
En aquest taller ens endinsarem en la teoria i la pràctica del platillo a partir de receptes clàssiques i versàtils adients per a àpats especials i per al dia a dia. 

 

El xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dissabte 31 de maig
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal