Associem els canelons al fred, a recepta calentona i, sobretot, al Nadal. Però la veritat és que aquesta preparació a base de fines làmines de pasta farcides permet un munt de variants, ja siguin fredes o calentes, amb producte de temporada i durant qualsevol època de l'any. Poseu-vos en mans d'en Josep i ell us obrirà un món de canelons en clau primaveral.
El xef:
En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar cuina per a convidats, coques de Sant Joan o un menú de revetlla.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.