Ús de galetes
Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de
la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes
la seva utilització.
D’on venen? són necessitat? Dret? Mercaderia? Què ens preocupa? Què volem indagar? Fem plegats el camí cap a una alimentació conscient i saludable
La nostra pagesia què hi diu? La proximitat, la temporada, els productes ecològics són una moda?
Qui volem que ens elabori el pa, la mel, el formatge, els embotits, l’oli…? La gran indústria? Els obradors del territori? És el mateix pa el del petit forn que el de la benzinera? Què el diferencia?
On comprem els aliments? És important decidir on fem la cistella de la compra? Per què? Són més cars els productes ecològics?
La cuina: què faig per dinar? He de preparar l’esmorzar dels nens! Per sopar amb poca cosa faig! La importància de la cuina casolana com a manera d’entrar en contacte amb les nostres arrels culturals i amb la capacitat de tenir control sobre el que mengem.
TIPUS: ConeixementA càrrec de: Xarxa de Consum Solidari
Del 23 d'abril a l'11 de juny Horari: Dimecres de 19 a 20.30 h Sessions: 8 Preu: 72 €