Descobreix l'art de preparar un brunch únic i sorprèn els teus convidats amb receptes innovadores, plenes de gust i creativitat. Ja siguis un amant de la cuina o un aficionat que busca inspiració, aquest taller et donarà les eines i la confiança per innovar a la teva pròpia taula. Aprendràs a combinar ingredients frescos i tècniques modernes per transformar l'esmorzar en una experiència gastronòmica inoblidable. ens endinsarem en plats dolços i salats, des de reinterpretacions dels tradicionals Ous Benedict fins a torrades gurmet amb combinacions inesperades. També experimentarem amb pancakes de sabors sorprenents, bols colorits i begudes especials per acompanyar. Vine i desperta la teva creativitat culinària amb el Mario!
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formació com a Arquitecte, però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un equip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.