Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Fideus a la cassola

Versàtils i sempre deliciosos, els fideus formen part de moltíssimes receptes, àpats i celebracions. Com t´agarden més? Amb costelles i botifarra, amb peix i marisc o verdures i bolets? En aquest taller desenvoluparem diverses receptes a partir d'aquesta pasta tan present a la nostra cuina. 

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar un menú d'hivern, a fer cuina creativa de forma fàcil o aprendre els secrets de la cuina del bacallà.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 25 d'abril
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal