També hi ha pa més enllà de les fogasses! Pans en format pla o amb poc volum, plens de sabor per combinar amb opcions divertides i delicioses. Msemen: la crep marroquina; Madfunda: la pizza de verdures del desert; Pa Naan de formatge. el pa indi per excel·lència. En aquest taller aprendrem a elaborar diferents masses, treballant diversos mètodes, un viatge per diferents tradicions amb matisos molt diversos. Llavors, espècies, diferents coccions i una bona manera de provar farines com blat, semolina de blat dur.
Un taller pensat tant per a aquelles persones que s’inicien en l’elaboració de pa artesà a casa, com per a aquelles que ja tenen experiència i volen anar més enllà del pa rústic. Aquest taller inclou:
Tot elaborat amb farines de cultiu ecològic i ingredients de màxima qualitat.
La tallerista:
La Mònica (@bonsfocs) es dedica des de fa més de 14 anys a divulgar la cultura del bon pa, elaborat amb farines ecològiques mòltes a la pedra i la massa mare. Des dels inicis del moviment "pro pa honest", ha plasmat a través d'aquest producte tota la meva creativitat i honestedat, a més dels seus valors, també en contra de l'hiperconsum. Ha Imparteix tallers en universitats i escoles de cuina, així com al seu propi obrador; assessora reconeguts xefs que necessitaven un plus en les seves ofertes i creacions; col.labora en programes de ràdio, TV i premsa escrita. I participa en mercats, festivals gastronòmics i altres esdeveniments.