Descobreix una altra cara del pa molt atractiva: coques dolces i salades, ambdues opcions delicioses. L'objectiu del curs és que aprenguis a elaborar aquest tipus de coques, que et faran gaudir de sopars familiars, esmorzars o celebració.... I triomfis entre els teus convidats. Són coques elaborades amb productes naturals, amb massa mare de blat, com les coques de "recapte", o dolces com la "coca de forner" o la "coca de vidre". Amb elles també avançaràs en el procés de coure a casa, adquirint pràctica. Treballarem els amassats, el format i l'enfornat final, perquè comprenguis fàcilment tot el procés d'elaboració.
Aquest taller està pensat per aquelles persones que s'inicien en l'elaboració de Pa Artesà a casa, però també per a aquells que ja teniu experiència i voleu anar més enllà de les llesques.
Tant les farines utilitzades, com la resta d'ingredients, seran de cultiu ecològic o de màxima qualitat.
La tallerista:
Mònica de la Asunción (@bonsfocs)