Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Postres i plats amb fruita de temporada

L'estiu és l'època en què els horts i els camps es mostren més espctaculars i generosos, especialment amb la fruita. Aprofita la fruita de temporada tant per fer postres com per a plats sorprenents: gaspatxo de maduixes, síndria ala planxa amb formatge o albercocs a la papillota amb gelat... Plats senzills de fer, refrescants i molt versàtils.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 

Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)

 
 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
TIPUS: GastronomiaProfessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dijous 12 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal