L'estiu és l'època en què els horts i els camps es mostren més espctaculars i generosos, especialment amb la fruita. Aprofita la fruita de temporada tant per fer postres com per a plats sorprenents: gaspatxo de maduixes, síndria ala planxa amb formatge o albercocs a la papillota amb gelat... Plats senzills de fer, refrescants i molt versàtils.
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.
Amb el patrocini de L'Ortiga @ortigacollserola (L'Ortiga aporta 8 € per assistent en producte)