Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

A cuinar! Idees i receptes per a tota la setmana (maig)

Quan vas al mercat penses "què podria fer amb aquest o aquell producte"? Se t'acaben les idees per als àpats del dia a dia? Vols passar una vetllada agradable i relaxant els vespres de dilluns tot cuinant, aprenent i sorprenent el teu paladar amb altres persones? Aquest és el teu curs! Cada setmana, durant 4 dilluns consecutius, cuinaràs i degustaràs les teves creacions a classe, i t'enduràs almenys 3 tàpers amb diferents preparacions per gaudir a casa. No perdis aquesta oportunitat de transformar la teva cuina diària en una experiència divertida i saborosa, ideal per millorar la teva organització i alimentació, i on aprendràs a preparar plats deliciosos i nutritius, a partir e  ingredients accessibles i tècniques senzilles. 

 

Les xefs: 

Aquest curs s'impartirà de forma alternativa per les xefs Alessandra Mannetti i Karin Requena.

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

L'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen. 

 

QUÈ HEU DE PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessores: Alessandra Manetti @manjaretti i Karin Requena @rekarin
Del 19 de maig al 2 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 3
Preu: 59,00 €
Preu del material: 38,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal