Quan vas al mercat penses "què podria fer amb aquest o aquell producte"? Se t'acaben les idees per als àpats del dia a dia? Vols passar una vetllada agradable i relaxant els vespres de dilluns tot cuinant, aprenent i sorprenent el teu paladar amb altres persones? Aquest és el teu curs! Cada setmana, durant 4 dilluns consecutius, cuinaràs i degustaràs les teves creacions a classe, i t'enduràs almenys 3 tàpers amb diferents preparacions per gaudir a casa. No perdis aquesta oportunitat de transformar la teva cuina diària en una experiència divertida i saborosa, ideal per millorar la teva organització i alimentació, i on aprendràs a preparar plats deliciosos i nutritius, a partir e ingredients accessibles i tècniques senzilles.
Les xefs:
Aquest curs s'impartirà de forma alternativa per les xefs Alessandra Mannetti i Karin Requena.
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
L'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
QUÈ HEU DE PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.