Arriba la Pasqua i comences a veure mones per tot arreu i et preguntes: podria fer-la jo a casa? La resposta és que SÍ!! En aquest curs aprendrem a fer nosaltres mateixes la nostra mona. De manera senzilla, divertida i amb un resultat boníssim!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a qui va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.