T'encanten les burguers de dos pisos amb extra de formatge, ceba que fa crec-crec, posar-hi mil salses, però no saps com es fan? En aquest curs ens convertirem en uns autèntics cuiners i crearem les nostres pròpies burguers des de zero!!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a qui va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.