Et tornen boja els makis, uramakis i els niguiris? T'encantaria sopar cada setmana menjar japonès? Si vols aprendre les bases per poder convertir-te en una autèntica xef japonesa i així menjar sushi sempre que vulguis, en aquest curs aprendrem a fer makis de salmó, uramakis amb advocat, els teus propis niguiris... i el millor de tot és que els provarem i ens endurem el sopar a casa!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a qui va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.