Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Vins andalusos de criança dinàmica i biològica: Jerez i Montilla-Moriles (tast amb maridatge)

Els vins tradicionals de Jerez i de Montilla-Moriles, un dels més importants i amb més Història de la península Ibèrica i del món, tenen tants punts en comú pel seu procés de criança com diferències derivades del clima, els sòls i les varietats que s'utilitzen. Vins profunds, punyents, eterns... Si a l'inici costa entendre'ls, amb el temps enamoren. Només cal endinsar-s'hi en la seva elaboració i els seus estils, de la seva tradició i de la seva Història. Actualment, viuen un moment de ressorgiment gràcies a noves generacions d'elaboradors i també de l'interès en diferents parts del món per aquests vins, en especial com a producte de maridatge. 
En aquest taller aprendrem els aspectes bàsics d'aquests vins: sòls, clima i varietats, la criança dinàmica i biològica, i farem un tast dels principals estils tot comparant les dues denominacions i maridant amb diferents productes, per demostrar que amb el menjar, no tenen rival possible. 

 

El sommelier:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 2 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 17,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal