Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

L’hora del vermut: tapes, platets i begudes per a l’aperitiu

De l’aperitiu a casa nostra en diem “hora del vermut”. Aquesta beguda, producte del vi macerat amb herbes, és un aliat infal·lible d’olives, marisc en conserva, patates fregides o anxoves, productes ideals per aquella hora màgica d’abans d’anar a dinar. Però compte! Perquè hi ha altres begudes que combinen a la perfecció (i a vegades de forma sorprenent) amb aquestes conserves sovint àcides i salades. 
En aquest taller “tunejarem” els ingredients clàssics de l’aperitiu com les escopinyes, els musclos, les patates o els envinagrats i els combinarem amb vermuts, cerveses i altres begudes aperitives. I si queda temps, encara en farem un còctel!

 

El sommelier:

El Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 29 de març de 2025
Horari: Dissabte d'11 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 17,00 €
Preu del material: 18,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal