Ho hem sentit moltes vegades i en som perfectament conscients: Catalunya és terra de grans vins. Però no està de més recordar-ho de tant en tant. I què millor que fer-ho endinsant-nos en les seves denominacions d'origen i tastant alguns dels seus vins icònics?
En aquesta ocasió ens centrem en els vins negres produïts a la Denominació d'Origen Terra Alta. Estudiarem les característiques geogràfiques i climàtiques de la regió, les varietats utilitzades, la història i la cultura... Així com cadascun dels cellers i vins tastats.
El sommelier:
El Manel Guirado és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.