El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!
En aquesta sessió el xef Manel Guirado i la sommelier Patrícia de Golferichs ens proposem un maridatge a 4 mans centrat en la cuina i els vins de Mallorca, un paradís gastronòmic per descobrir.
Els talleristes:
La Patrícia de Golferichs és, per sobre de tot, passió. Vinculada a la comunicació i la cultura, el 2010 va fer de la seva passió, el vi, la seva professió. Es va fer coneguda en el sector amb la seva Agenda del Vi Català i el seu canal de xarxes socials @undiaunvi. Diu que li fascina posar paraules a les sensacions de tastar un vi. Potser per això des de fa 6 anys assessora empreses del vi per donar-se a conèixer, posicionar-se al mercat i enfocar la seva comunicació de forma original i personal amb la seva agència @vilateral.
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.