Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans amb el celler Can Lleó de Vilanoveta

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!  
En aquesta edició comptem amb la participació del celler Can Lleó de Vilanoveta (@canlleo), nou projecte que parteix de la recuperació d'una antiga finca vitivinícola familiar a Santmartí Sarroca (Penedès), Can Lleó de Vilanoveta, amb l'elaboració de vins autèntics a partir de vinyes velles i donant valor varietats autòctones del Penedès. Macabeus, parellades i garnatxes al servei de vins tranquils i escumosos subtils i elegants ideals per al joc el maridatge.  

 

Els talleristes: 

L'Aina Mariné és una jove enòloga apassionada pel món del vi i la viticultura. Va cursar el Grau en Enologia i Viticultura a la Universitat Rovira i Virgili i ho va completar amb el WSET Award in Wines per aprofundir en el coneixement global i cultural del vi. Ha treballat al Celler de Capçanes (Priorat), a Quoin Rock Winery (Stellenbosch, Sud-àfrica) durant la verema de 2022, així com a La Rioja i al Priorat. El 2022 entra a formar part del projecte de Can Lleó de Vilanoveta fent-se càrrec de l'enologia. Per aquesta nova experiència li ha estat atorgat recentment el Premi Futur 2024 de la Guia de Vins de Catalunya, un reconeixement molt il·lusionant per continuar treballant fent allò que més li agrada. 

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. Fins ara ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Aina Mariné @canlleo
Dimecres 22 de gener de 2025
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 11 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal