Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Formatges d’ovella clàssics (i no tan clàssics) de la Península Ibèrica

L'ovella és la reina de les pastures de la península Ibèrica. Més afable i productiva que la cabra i menys exigent que la vaca en un paisatge de pastures magres i poca herba. Per això aquesta regió del món és un paradís per als formatges de cabra, els clàssics i d'altres especialitats més noves de petits i joves productors. Això ens mostrarà i demostrarà en Kike en aquesta sessió on, com de costum podreu degustar els formatges, amb begudes i acompanyaments.   

 

El tallerista:

En Kike es va llicenciar en química orgànica però, com a bon asturià, l’apassionava el formatge. Així que des del 2011 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 16 de gener de 2025
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 11 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal