Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina siciliana

Descobrim en aquest taller els sabors de la cuina de Sicília, una regió del Sud d'Itàlia que, per la seva història, deu la seva excel·lent tradició gastronòmica a la influència i fusió de les diverses cultures de la Mediterrània que allí han viscut. Aprendrem a elaborar alguns dels plats més típics i representatius d'aquesta cuina regional destacant els ingredients que més la caracteritzen.

 

La xef:

l'Alessandra Manetti (@manjaretti) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dijous 10 d'abril de 2025
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal