Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Dim sum: les tapes de la Xina

El dim sum és, més que un plat, una forma xinesa de menjar similar a les tapes. Petites peces de receptes molt variades per a menjar de forma informal, tot compartint amb altres persones i acompanyades d’alguna beguda. El seu origen és cantonès, encara que es fan arreu de la Xina, i una de les seves formes més populars són els farcellets de pasta o dumplings. Però hi ha moltes altres receptes aplicades al dim sum: salats, dolços, bullits, fregits, al vapor…

En aquest taller aprendrem a fer algunes receptes característiques del dim sum que podreu fer fàcilment a casa per a sorprendre a família i convidats. 

 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats, però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 9 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal