Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Sabors de Sardenya: un viatge d’aromes catalans, genovesos i àrabs

Sardenya, situada estratègicament al cor del Mediterrani, ha estat punt de trobada de cultures i sabors, creant una cuina única i diversa, afavorida pels intercanvis entre comerciants catalans, genovesos i àrabs que van deixar una profunda empremta a la gastronomia sarda. Enrola't en aquest fascinant viatge culinari a través de les històriques rutes comercials que connectaven Sardenya amb la resta del Mediterrani. Un recorregut que ens portarà a descobrir els sabors de l'illa, des dels plats amb influències àrabs com el cascà carlofortino fins a les delicades influències catalanes presents en receptes com la copatza de peix (caldereta a l'Algueresa) o la paella amb fregola (pasta típica) i bottarga (ous de peix) amb la utilització d'ingredients aromàtics com la mirto

 

El xef

En Claudio Masala (@dj_masala_travelcook) és un cul inquiet de la cuina i de la gastronomia. Ha estudiat de tot, ha viatjat i ha treballat en molts diversos projectes de restauració i de formació relacionada amb alimentació i cuina. Una de les seves passions és la cuina del seu país, Itàlia. L'altra, les cuines del Sud-est Asiàtic. Aquest trimestre ens ofereix una aproximació al Sud-est asiàtic amb aquesta sessió sobre Malàisia i una altra sobre Tailàndia.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Claudio Masala @dj_masala_travelcook
Divendres 4 d'abril
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal